Жылқы етінен тұшпара жейтін адам ешқашан сиыр етіне оралмайды:). Олардың қамырға оралған бешбармақ сияқты нәзік және ерекше дәмі бар! Біздің тұшпара таза жылқы етімен дайындалады. Біз әр тұшпараны сапалы мүсіндеуге қамқорлық жасаймыз. Тәбетіңізді арттыру үшін май, ішек, соя және барлық дәмдеуіштерді қоспаңыз.
Дайындау тәсілі: біздің тұшпараны өте мұқият дайындау керек, өйткені қамыр жұқа, ал қамырдың икемділігін арттыру үшін барлық консерванттар қосылмайды. Қадам бойынша: тұшпараны қайнаған суға салыңыз, табаның түбіне жабысып қалмас үшін бірден араластырыңыз, 4-5 минут пісіріңіз, кейде тұшпара пайда болғанша араластырыңыз, осылайша сіз барлық шырындарды іште сақтайсыз. 1 кг-да - шамамен 100 дана(қолмен жасалған) Сақтау мерзімі: 3 ай, дайындалған мерзімі жапсырмада көрсетілген..