Ет қосылған қатпарлы самса, 1 кг

4440,00
тг.
Біздің ассортиментте ең танымал қатпарлы самсаның үш түрі бар.
Құрамы: қатпарлы қамыр, фарш мәрмәр сиыр етінен дайындалған, пияз, тұз.

Дайындау тәсілі: дайындау алдында самсаны пергамент қағаз төселген қаңылтыр табаға қойып, жылы жерде бір сағатқа қалдыру қажет. Егер уақыт жоқ болса, самсаны 20 градусқа дейін қыздырылған тұмша пеште 15 минутқа қоюыңызға болады. 15 минуттан кейін тұмша пешті ашпастан, градусты 180-ге дейін ұлғайтыңыз,25 минут пісіріңіз. Дайындығына 10 минут қалғанда көпіршітілген жұмыртқа сарысын жағыңыз.
1 килограмда: 15 данаға дейін.
Сақталу мерзімі: дайындалған күнінен бастап 3 ай. Дайындалған күні жапсырмада көрсетілген.

КАМК: Ақуыздар 15.0 г Майлар 11.0 г Көміртектер 26.0 г
Made on
Tilda